GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram ile Döşman Otomotiv Yetkilisi Emre Döş tarafından imzalanan protokol kapsamında, Borsa üyeleri Audi, Volkswagen, Skoda, Seat ve Cupra marka araçların bakım ve onarım hizmetlerinden özel indirimlerle yararlanabilecek.
Protokol kapsamında; 0-2 yaş araçlarda yedek parçada yüzde 10, işçilikte yüzde 20 ve yağ değişiminde yüzde 30 indirim uygulanacak. 2 yaş ve üzeri araçlarda ise araç yaşına göre belirlenecek özel yedek parça ve işçilik indirimleri üyelerin kullanımına sunulacak.
Bayram: "Üyelerimize değer katacak iş birliklerini artırmayı sürdürüyoruz"
İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, Borsa olarak yalnızca ticari faaliyetlerin gelişimine katkı sunmakla kalmadıklarını, üyelerinin günlük yaşamına ve işletme maliyetlerine doğrudan katkı sağlayacak iş birlikleri de geliştirmeye önem verdiklerini söyledi.
Bayram, "Üyelerimize farklı sektörlerde avantaj sağlayacak iş birliklerini artırmayı önemsiyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu protokolle üyelerimizin araç bakım ve servis hizmetlerinden daha avantajlı koşullarda yararlanmasını hedefliyoruz. Önümüzdeki süreçte de farklı sektörlerde üyelerimize ekonomik katkı sağlayacak yeni iş birliklerini hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.
Bir yıl süreyle geçerli olacak protokol ile Gaziantep Ticaret Borsası üyelerinin, Döşman Otomotiv tarafından sunulan indirimli bakım ve servis hizmetlerinden faydalanması amaçlanıyor.